您当前的位置: 澳门皇冠网 > 学士学位 > 文章详情

澳门皇冠真人片阅读理解习题及答案二

2019-05-31 09:44:00
来源:澳门皇冠网www.zikaosw.com
  • 澳门皇冠官方微信
    官方微信
  • 澳门皇冠扫码微信报名
    扫码报名

        澳门皇冠网为大家整理了澳门皇冠真人片阅读理解习题及答案二,查看"玛雅棋牌官方网澳门皇冠真人片资料,请关注湖南澳门皇冠真人片栏目。

        In what now seems like the prehistoric times of computer history, the e_arly post-war era( 战后时期 ), there was a quite widespread concern that computers would take over the world from man one day. Already today, less than forty years later, as computers are relieving us of more and more of the routine tasks in business and in our personal lives, we are facing with a less dramatic but also less foreseen problem. People tend to be over-trusting (过分信任) of computers and are re- luctant to challenge their authority. Indeed, they behave as if they were hardly aware that wrong buttons may be pushed, or that a computer may simply malfunction(失灵).

        Obviously, there would be no point in investing(投入) in a computer if you had to check all its answers, but people should also rely on their own internal computers and check the machine when they have the feeling that something has gone wrong. Questioning and routine double checks must continue to be as much a part of good business as they were in pre-computer days. Maybe each computer should come with the following warning: for all the help this computer may provide, it should not be seen as a substitute for fundamental thinking and reasoning skills.

        1.What is the main purpose of this passage?

        A.To look back to the early days of computers.

        B.To explain what technical problems may occur with computers.

        C.To discourage unnecessary investment in computers.

        D.To warn against the blindness to the probable shortcomings of computers.

        答案:D

        2.The passage recommends those dealing with computers to ________

        A.be reasonably doubtful about them

        B.check all their answers

        C.substitute them for basic thinking

        D.use them for business purpose only

        答案:A

        3.An "internal computer" ( Para. 2 ) is ________

        A.a computer used exclusively by one company for its own problems

        B.a person' s store of knowledge and the ability to process it

        C.the most up to date in home computer a company can buy

        D.a computer from the post-war era which is very reliable

        答案:B

        4.The passage suggests that the present day problem with regard to computers is ________

        A.challenging

        B.psychological

        C.dramatic

        D.over-trusting

        答案:D

        5.It can be inferred from the passage that the author would disapprove of ________

        A.computer science courses in high schools

        B.businessmen and women who use pocket calculators

        C.maintenance(连续不断) checks on computers

        D.companies which depend entirely on computers

        答案:D

         澳门皇冠生网推出澳门皇冠真人片培训班,在考试前利用周末集中强化学习,授课紧扣考试大纲和教材,重点针对知识点及考试难点解析,结合澳门皇冠真人片备考资料、课后练习及考前串讲,全面提高考生澳门皇冠真人片成绩,详细可以咨询我办老师>>>点击联系老师<<<

 

湖南学历提升报名热线:"玛雅棋牌官方网快速联系通道  
雷老师QQ咨询 蒋老师QQ咨询 QQ咨询

TEL:雷老师18773174440 蒋老师17773102705 陈老师"玛雅棋牌官方网

2019年自考、成考、网教报名进行中,点击立即报考咨询>>

扫一扫下方二维码关注澳门皇冠生网微信公众号、咨询号,第一时间获取自考、成考、网教最新考试资讯。

  • 澳门皇冠官方公众号

    关注公众号捕鱼大亨拿资料

  • 澳门皇冠官方微信

    微信扫一扫保过没烦恼

免责声明

1、鉴于各方面资讯时常调整与变化,本网所提供的信息仅供参考,实际以考试院通知文件为准。

2、本网部分内容来源于网络,如有内容、版权等问题请与本网联系,我们将会及时处理。联系方式 :QQ(7395915)

3、如转载澳门皇冠生网声明为“原创”的内容,请注明出处及网址链接,违者必究!

湖南正规的自考报名网站,提供各类学历报名服务,

考办电话:"玛雅棋牌官方网

特别声明:本站信息大部分来源于各高校,真实可靠!部分内容来自互联网,仅供参考!所有信息以实际政策和官方公告为准!

湖南求实创新教育科技有限公司 版权所有 平博体育平台

条评论
Sitemap